HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

LED Bant Armatür Nedir, Avantajları ve Türleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?

22-01-2020 15:24
LED Bant Armatür Nedir, Avantajları ve Türleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?

LED Bant Armatürler Hakkında Temel Bilgiler

LED Teknolojisinde yaşanan devrimle birlikte geniş kullanım alanı bulan LED Bant Armatürler; farklı ebat ve ışık rengi seçenekleri, kullanımının pratikliği, uzun kullanım ömrü ve sağladığı enerji tasarrufu nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Genellikle 30 cm, 60 cm, 90 cm, 100 cm ve 120 cm boyutlarında ve Beyaz/Günışığı ışık rengi seçenekleriyle üretilen LED Bant Armatürler; LED Yatay Bant Armatürler ve LED T5 Bant Armatürler olarak iki farklı tipte karşımıza çıkmaktadır. LED Yatay Bant Armatürlerde ürünlerin birbirine eklenmesi mümkün olmazken; LED T5 Bant Armatürler, birbirine eklenebilir yapıda olması ve LED Yatay Bant Armatürlere kıyasla daha zarif yapıda olmaları yönüyle dar alanların aydınlatmasında tercih sebebi olabilmektedir.

LED Yatay Bant Armatürleri İncele      LED T5 Bant Armatürleri İncele

LED Yatay Bant Armatür ve LED T5 Bant Armatür
 

LED Bant Armatürlerin Avantajları

* %80 enerji tasarrufu sağlar.

* Uzun kullanım ömrüne sahiptir.

* Farklı ebat seçenekleri sayesinde geniş kullanım alanına sahiptir.

* Farklı ışık rengi seçenekleri vardır.

* Montajları pratiktir.

Beyaz/Günışığı Işık Rengi Seçenekleri

 

LED Bant Armatürlerin Kullanım Alanları

LED Bant Armatürler, bütçeyi sarsmayan ve enerji tasarruflu ürünler olması dolayısıyla; Ofis Aydınlatması, Mağaza Aydınlatması, Market Aydınlatması, Depo Aydınlatması, Atölye Aydınlatması ve daha birçok aydınlatma alanında kullanıldığı gibi tezgah, raf, balkon gibi pek çok alanda da aydınlatma çözümleri sunmaktadır.


LED Bant Armatür Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Piyasada her kalite seviyesinde bulabileceğiniz LED Yatay Bant Armatür veya LED T5 Bant Armatür alırken; aydınlatma sektöründe kalitesini ispatlamış FORLIFE, HELIOS, K2, ERK, NOAS gibi performans/fiyat oranı yüksek markaları tercih etmenizi ve ürün ebatını, ürünü kullanacağınız alana uygun olarak seçmenizi tavsiye ederiz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.