HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

LED Panel Armatür Nedir, Avantajları ve Kullanım Alanları Nelerdir?

26-01-2020 13:52
LED Panel Armatür Nedir, Avantajları ve Kullanım Alanları Nelerdir?

LED Panel Armatür Nedir?

Metal bir kasa içine yerleştirilen LED çiplerinden elde edilen ışığın pleksi glass bir difüzör yardımıyla homojen bir şekilde yayılmasını sağlayan aydınlatma elemanlarına LED Panel Armatür denilmektedir. Şimdi LED Panel Armatürlerin avantajları ve kullanım alanlarına kısaca değinelim.
 

LED Panel Armatürlerin Avantajları
Homojen ve doğal bir ışık yaymaları, sağlıklı ve çevre dostu olmaları, düşük enerji tüketimleri ve uzun kullanım ömrüne sahip olmaları gibi avantajları olması nedeniyle iç mekan aydınlatmalarında yaygın olarak kullanılan LED Panel Armatürler, sade ve şık bir görünüme sahip olmaları sebebiyle de tercih sebebi olmaktadır. 

LED Panel Armatürlerin Kullanım Alanları

Sıva altı ve sıva üstü montaj tiplerinde üretilen LED Panel Armatürler, farklı ışık rengi ve ebat seçenekleri ile de karşımıza çıkmaktadır. Karolem tavanlarda sıklıkla Sıva Altı 60x60 LED Panel Armatürler karşımıza çıkmakla birlikte; 30x30, 30x60, 30x120 (cm) ebetlarında LED Panel Armatürler de taşyünü, alçıpan tavanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. LED Panel Armatürlerin gömme olarak kullanılması mümkün olmayan beton, ahşap gibi tavanlarda da bir çok farklı ebat seçenekleri ile birlikte kare ve yuvarlak şekilleri bulunan Sıva Üstü LED Panel Armatürler tercih edilmektedir.

Piyasada; farklı ebat ve 3, 6, 9, 12, 15, 18, 24, 28, 30, 36, 40, 48, 54 Watt gibi farklı güç seçenekleri ile birlikte; Soğuk Beyaz, Ilık Beyaz ve Gün ışığı olarak ışık rengi seçenekleri bulunan LED Panel Armatürler, sade ve şık görünümleri ile de başta Ofis Aydınlatması, Mağaza Aydınlatması, Market Aydınlatması, Hastane Aydınlatması olmak üzere bir çok alanda aydınlatma çözümlerine imkan sağlamaktadır.

Aşağıda, en sık tercih edilen farklı tiplerdeki LED Panel Armatür Modelleri gösterilmiştir.

                       

          
Farklı Tiplerdeki LED Panel Armatürler
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.